Despre rejuvenarea vaginala


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Hello, beautiful ladies!

Va propun pentru astazi o tema super interesanta si ultra feminina : vreau sa “vorbim” despre un subiect asa-zis tabu!

Doar ca pentru mine nu mai exista de mult tabuuri, deci il voi dezbate cu voi fara ocolisuri: ce este si cum se poate obtine rejuvenarea vaginala. Non-chirurgicala, fireste!

Am fost saptamana trecuta la Avra Institute, locul in care tratamentul este disponibil in exclusivitate, sa ma informez si sa vad exact ce presupune aceasta procedura.

M-a intampinat dna. dr. ginecolog Raluca Hera care mi-a prezentat aparatul Exilis Ultra Femme 360, mi-a explicat in detaliu ce se intampla in timpul tratamentului, in ce consta si evident, mi-a cerut sa am toate analizele ginecologice la zi. Imi spusese de analize de cand mi-am facut programarea, asa ca le aveam cu mine.

 

Apoi m-a pus sa completez o fisa complexa, de trei pagini, cu intrebari despre istoricul meu medical si stilul de viata.

Dar sa le luam pe rand:

Ce este rejuvenarea vaginala?

Rejuvenarea vaginala este un tratament recomandat femeilor care isi doresc reconturarea acestei zone dupa nastere, scadere brusca in greutate sau pentru a reduce efectele imbatranirii in zona intima.

In primul rand, tratamentul EXILIS ULTRA Femme 360 este o alternativa nonchirurgicala, sigura si eficienta la procedurile de vaginoplastie si labioplastie. ULTRA Femme 360 asigura intinerirea completa a vaginului, inclusiv remodelarea labiala (reducerea labiilor) si tonifierea vaginului, intr-un singur tratament, cu ajutorul tehnologiei ce foloseste puterea radiofrecventei combinata cu ultrasunetele.

 Ce se trateaza exact? Intinerirea vaginului si tonifierea intregii zone vulvare, inclusiv:

 • Micsorarea labiilor mari
 • Lifting-ul si tonifierea labiilor mici
 • Ingustarea deschiderii vaginale
 • Tonifierea canalului vaginal
 • Tonifierea perineului
 • Cresterea fluxului sanguin catre clitoris
 • Tratarea incontinentei urinare

Dupa cum vedeti, domeniile de tratament sunt cumva atat estetice cat si medicale si in plus, mi se spune ca voi obtine orgasm mai usor si mai intens (yeiii- cine nu vrea asta??) dar si o mai buna lubrifiere vaginala, lucru care, dupa o varsta, este iarasi un ajutor binevenit.

Cum functioneaza ULTRA Femme 360?

ULTRA Femme 360 utilizeaza doua capete sterile de tratament, pentru a trata eficient cele doua zone tinta: canalul vaginal si zona labiala. Pentru tratamentul labiilor, întreaga zona vulvara este incalzita folosind radiofrecventa pentru a stimula sinteza colagenului si aportul de sange, efectul fiind întinerirea zonei si o sensibilitate sporita. Energia termica concentrata rupe fibrele vechi de colagen, incurajand formarea de noi fibre. Atunci cand se trateaza canalul vaginal, se utilizeaza un capat de tratament diferit pentru a accesa intregul canal, undele de radiofrecventa fiind transmise in mucoasa vaginala pentru a stimula producerea de colagen si a imbunatati fluxul sanguin.

In ce consta tratamentul ULTRA Femme 360?

In functie de nevoile specifice, se poate alege o zona de tratament sau ambele, adica atat canalul vaginal cat si labiile in aceeasi sesiune de tratament.

Un gel pe baza de apa (asemenator cu cel de la ecografie) este aplicat pe piele in zona labiilor, iar aplicatorul manual este deplasat pe toata suprafata, distribuind impulsuri de radiofrecventa. Pentru vagin, se utilizeaza un cap de tratament special pentru a trata intregul canal vaginal.

Un protocol de patru sesiuni de tratament, programate la distanta de o saptamana sau doua, este indicat pentru a obtine rezultate optime. Unele imbunatatiti  pot fi observate si simtite imediat dupa tratament, rezultatele finale fiind obtinute la 4 saptamani dupa ultima sesiune de tratament, deoarece colagenul continua sa se fromeze si sa fie remodelat in aceasta perioada.

 

 

Parerea mea

Cand vorbim de estetica, ne preocupa mult ce se vede la exterior, si ne gandim mai putin la ceea ce este pe interior; dar cand vine vorba de sanatate (incontinenta urinara si sanatea sexuala) chiar ar trebui sa fim deschise si sa luam masuri, pentru ca se poate!

Tratamentul Ultra Femme 360 mi se pare o varianta foarte buna la procedurile estetice chirurgicale, dureroase si cu perioade mari de refacere.

Pana la urma este o stimulare locala, de formare a propriului colagen si de cresterea aportului de sange in zona, asa ca este totul mult mai usor si natural; radiofrecventa si ultrasunetele sunt oricum folosite des in domeniul estetic, pentru intinerire si revitalizare pielii, deci nimic invaziv.

Procedura nu este deloc dureroasa, exista doar o senzatie de incalzire usoara, normala de altfel, iar timpul de tratament este scurt, de doar 20 de minute.

Nu am simtit nici un fel de iritatie sau discomfort, nici in timpul tratamentului, nici dupa.

De asemenea, injectiile cu acid hialuronic si tratamentul PRP, realizate in zona intima, pot ajuta mult; nu le-am incercat dar mi-a povestit dna dr Hera despre ele si pot fi facute tot la Avra institute. Puteti citi mai multe aici

Voi ce parere aveti?

 

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

2 Comments

 1. Ana Matei
  04/11/2018 / 13:47

  Am facut ?i eu aceasta procedura la Dna Hera rezultat 0. Bani da?i de pomana . A f?cut ?i prietena mea , rezultat ok o luna . Nu recomand

 2. Dana Sota
  08/11/2018 / 10:11

  Buna Ana, sunt mai mult aparate, si trebuie facuta de mai multe ori. Suntem diferiti si orice tratament functionaza diferit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *