Ce culori trebuie sa porti in noaptea dintre ani?


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Fie ca suntem pasionate de astrologie si relationam intens cu planetele sistemului nostru solar, fie ca nu credem nici o iota din ceea ce ne spune horoscopul, fiecare din noi, citeste, la un moment dat, previziunile astrale.

Mai in gluma mai in serios, daca stii sa-ti planifici anumite actiuni si in functie de ciclurile Lunii sau retrogradarea lui… Mercur, de exemplu, se pare ca lucrurile se pot rezolva mai usor si fara eforuri suplimentare..

Pentru astazi insa, am pastrat un articol postat de prietenii mei roastrolog.com, care chiar mi s-a parut funny, cu cativa pasi simplu de urmat, pentru noaptea de Revelion: ce culori trebuie sa poarte fiecare zodie, pentru a-si activa in 2017, anumite sectoare importante din viata.

Pana la urma, nu ne costa nimic sa incercam :))))

BERBEC

Culoarea recomandata este verde inchis. Aceasta culoare iti activeaza sectorul relatiilor de lunga durata si al casatoriei. De asemenea, iti activeaza in 2017 sectorul castigurilor materiale.

TAUR

Culoarea recomandata este rosu deschis. Aceasta culoare iti activeaza intuitia in 2017 si capacitatea de a face diferenta intre intentiile la vedere si intentiile ascunse ale celor din jur. Aceeasi culoare iti activeaza sectorul relatiei cu bancile si al relatiei cu persoana iubita.

Cititi mai departe intreg articolul aiciĀ 

La final de an, va multumesc tuturor ca mi-ati fost aproape si va doresc ca 2017 sa fie exact asa cum aveti nevoie si asa cum va doriti.

Acceptati lectiile lui 2016, intelegeti-le sensul real si integrati-le cat mai corect posibil in povestea voastra.

Ganditi pentru 2017 la ceea ce va trebuie in viata, asterneti gandurile pe hartie, scrieti lucrurile pe care vi le doriti, cat mai precis cu putinta, si lasati Universul sa se manifeste. EL va alege cea mai buna variatna, fiti siguri de asta :)))

La multi ani!!! Si purtati culoarea iubirii in 2017!!!

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *