80 de ani de Lancome


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Lancôme-80th-anniversary-Press-Release-2Lancôme unul din brandurile mele favorite cand vine vorba de rujuri, pudre, creioane pentru machiajul ochilor sau seruri pentru fata … asa ca nu pot trece cu vederea aniversarea a 80 de ani a celebrei firme….In plus, este brandul de parfum pe care il gaseam, ce-i drept rar, pe vremuri, pe masa de machiaj a mamei, si deci imi aduce cumva aminte de copilarie.

In 21 februarie 1935 Armand Petitjean isi implinea un vis, visul despre frumusete, despre chintesenta fericirii “a la francaise” si fonda casa Lancôme; dupa 8 decenii de inovatii in materie de skin-care, parfumerie si machiaj, de feminitate atemporala care se reinventeaza constant, Lancôme este sinonim cu eleganta, rafinamentul si autenticitatea.

Aramand Petitjean vedea frumusetea ca pe “ceva” eminamente frencez, prin urmare liber si fara granite, “ceva” care lumineaza si confera incredere, “ceva” ce emana fericire.

Anul acesta, Lancôme isi propune sa celebreze frumusetea femeii si frumusetea vietii prin lansari si evenimente, astfel incat femeile de pretutindeni sa se poata bucura de tot ceea ce brandul aduce nou.

“Viata este frumoasa cand are culoareculorile legendarului ruj L’Absolu Rouge sau ale paletelor de farduri pentru ochi Hypnôse… Viata este frumoasa alaturi de patrunzatorul parfum Trésor sau alaturi de apetisantul La vie est belle, acestea fiind doar doua dintre nenumaratele parfumuri concepute de Casa Lancôme de-a lungul timpului, care au marcat istoria feminitatii. Viata este frumoasa atunci cand este plina de senzatii delicioase, senzatii oferite de produsele noastre de ingrijire a pielii inovatoare, produse precum Advanced Génifique si Absolue l’Extrait. Viata este frumoasa precum idea de lux francez perpetuata de-a lungul anilor de Casa Lancôme. Nu în ultimul rand, viata este frumoasa asemeni ambasadoarelor Lancôme, care radiaza frumusete si incredere in fortele proprii. Femei care isi lasa amprenta pe epoca in care traiesc, fie ca vorbim despre Isabella Rosselini, o adevarata personificare traditionala a feminitatii emanate de brandul Lancôme, care a inspirat generatii de femei, sau, mai recent, despre Penélope Cruz, Kate Winslet, Julia Roberts, Lupita Nyong’o, Lily Collins si Alma Jodorowsky, ambasadoarele brandului in prezent, cele care il promoveaza cu succes in lumea-ntreaga.” spune Françoise Lehmann, Managerul General Lancôme.

La multi ani, Lancôme!

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

2 Comments

  1. Marioara
    26/02/2015 / 23:00

    Buna. Dana,serul Lancome Genifique se poate folosii si la 25 de ani ?

  2. Dana Sota
    08/03/2015 / 06:08

    Buna Marioara, eu l-as folosi dupa de 30, dar, din nou, depinde de starea tenului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *