Vichy Neovadiol Complex Substitutiv


Iti place? Click aici sa ii dai share!Asa cum am mai spus si cu alte ocazii, pe masura ce viata noastra se schimba, tot asa si modul in care ne ingrijim tenul ar trebui sa se adaptaze….

Vichy Neovadiol Compex Substitutiv compenseaza efectele menopauzei asupra tenului iar astazi am sa  povestesc cateva lucruri despre aceasta noua crema special creata pentru a reda pielii fermitatea, combate pierderea densitatii, volumului, prospetimii si stralucirii.

La finalul anului trecut, lansarea Vichy era printre ultimile evenimente la care am luat parte.

Cadrul restrans dar foarte stylish al Palatului Noblesse si avand-o ca invitata pe minunata Oana Pelea ne-au creat o seara cu totul speciala, care mi-a ramas la suflet,

Vichy Neovadiol Complex Substitutiv – crema pentru tenul matur

Special destinata pentru tenurile lipsite de fermitate, de densitate si in general, de prospetime, Laboratoarele Vichy au descoperit aceasta noua formula, Vichy Neovadiol Complex Substitutiv.

Noul Neovadiol este rezultatul a 14 ani de cercetare si 13 brevete inregistrate pentru a obtine formula ideala care sa actioneze asupra semnelor cutanate observate pe timpul menopauzei.

Fiind inspirat de beneficiile hormonului tineretii asupra pielii (DHEA – cel mai abundent hormon steroid de la nivelul pielii care scade drastic dupa varsta de 25 de ani) a luat nastere acest complex puternic de ingrediente dermatologice active.

Proxylane – ingredientul care actioneaza asupra colagenului de tip I si III pentru fermitate si densitate, ingredientul de umplere pentru patrarea unei hidratari intense si profunde, refacerea lipidelor pentru confort si suplete si agentii exfolianti care fac pielea luminoasa si neteda sunt doar cativa din compusii acestui complex substitutiv.

Variantele pe care le puteti gasi deja in farmacii sunt Crema Reactivatoare Fundamentala pentru ten matur normal/mixt sau pentru ten uscat.

Vichy Neovadiol,  promisiunea fermitatii in 8 saptamani

Vichy Neovadiol promite o piele mai ferma si mai elastica, un contur al fetei redefinit, densitate si prospetime si un aspect mult mai luminos, dupa 8 saptamani de folosire zilnica. Textura pielii este mai catifelata, mai neteda si revitalizata.

In concluzie deci, Vichy Neovadiol poate fi un adevarat ajutor pentru femeile mature, al caror ten sufera din pricina menopauzei.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *