They’re real ! push-up liner


Iti place? Click aici sa ii dai share!


photo_576x768Benefit-Theyre-Real-Push-Up-Lin copy

Hmmm … ieri am fost arestata, mi s-au pus chiar si catuse, dupa cum puteti vedea!  Desigur, parte din scenariul Benefit pentru lansarea noului produs, They’re Real ! Push-up Liner.

Cu politistul alaturi, nu am mai avut ce sa fac, si m-am decalarat vinovata, conform legii, sau cum scria pe placuta, “Under penalty of beauty law” . 

Oricum, pedeapsa nu a fost atat de aspra, a trebuit doar sa ma supun! ..  unei sedinte de make-up 🙂 .

Si toate acestea pentru a demonstra ca machiajul cu eye-liner este atat de simplu incat il poti realiza chiar cu catusele la maini 🙂 .

Da, este adevarat, multe femei evita acest produs de make-up pentru ca este dificil de folosit. Sa tragi o line perfect dreapta, exact la baza genelor superioare se dovedeste de multe ori a fi o provocare.

They’re Real! push-up liner este un eye-liner gel ce poate fi folosit de oricine doreste un contur perfect, pentru ochi mari si migdalati.

Formula sa de gel-mat negru nu se intinde, nu se sterge si nici nu se usuca, ba chiar este si rezistenta la apa. Foarte usor de manevrat datorita varfului inovatoar Accuflex, moale si inclinat, “creionul” poate fi controlat din orice unghi, alunecand firesc pe curba pleoapei.

Daca v-ati dorit mereu un eye-liner dar v-a fost imposibil sa il aplicati, poate ve tenteaza sa incercati si aceasta varianta.

Il puteti gasi incepand cu luna iunie in Sephora, la pretul de 115 lei.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *