Parfumurile Ormond Jayne


Iti place? Click aici sa ii dai share!


oj_edep_50ml_osmanthus_3Saptamana trecuta am fost invitata la lansarea parfumurilor Ormond Jayne in Romania, despre care recunosc, nu stiam mare lucru.

Placerea a fost cu atat mai mare cu cat am putut sta de vorba cu fondatoarea casei, Linda Pilkington, al carei scop in crearea aromelor a fost combinarea elementelor rare ce definesc eleganta autentica.

Linda este pasionata de flori si de mirosul acestora din adolescenta, si calatorind peste tot in lume, s-a lasat inspirata si cucerita de particularitatile fiecarei tari, fiecarei regiuni in parte. Revenind la Londra dupa 14 ani de cautari, a creat o prima colectie de parfumuri iar din 2002 casa Ormond Jayne este o destinatie pentru iubitorii de esente pretioase.

Calitatea mestesugului englezesc, arta parfumeriei frantuzesti, senzulatitatea si armonia Orientului se intalnesc in fiecare creatie a Lindei iar cea┬ámai noua colectie Four Corners of the Earth, ne poarte in jurul lumii : Tzarina capteaza opulenta si pasiunea balurilor de la palatul Tarului, Qi – respiratia vietii, este inspirat din orientul indepartat si aromele sale delicate, luminoase, Nawab of Qudh ne duce in India cea mistica iar Montabaco surprinde spiritul Americii Latine, inrigant si senzual.

Parfumurile Ormond Jayne pot si admirate, incercate si evident, cumparate, in Parfumeriile Elysee.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *