Parfumul Prada Luna Rossa


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Astazi o sa va vorbesc despre ultimul parfum din selectia pe care v-am pregatit-o, un parfum barbatesc de aceasta data – si anume Luna Rossa de la Prada.

Sa incepem cu povestea din spatele parfumului. Acesta poarta numele echipei de navigatie Luna Rossa, infiintata inca din 1997 de catre Patrizio Bertelli, CEO al grupului Prada, cand acesta a decis sa participe la Cupa Americii. Fiind un concurs care si-a schimbat rareori castigatorii in cei 162 de ani de existenta, putem spune ca acesta este un joc unde a castiga este aproape imposibil. Aproape, insa nu imposibil. De aceea si merita sa participi, pentru ca la Cupa Americii este vorba despre intrecerea barbatului cu el insusi si depasirea propriilor limite.

Astfel, invingatoare a cupei Louis Vuitton in anul 2000, echipa Luna Rossa s-a pregatit in acest an pentru a participa la cea de-a 34 a editie a Cupei Americii, care este astazi cea mai legendara competitie de ambarcatiuni din lume.

Pentru a celebra acest eveniment si totodata pentru a onora eforturile echipei de navigatie, grupul Prada a lansat noul parfum „Luna Rossa”, intr-o editie limitata dedicata adevaratilor colectionari.


Noul parfum este prezentat intr-o sticla dinamica, a carei forma aminteste de liniile puternice si sofisticate ale ambarcatiunii AC72, construita in 1997 de catre Patrizio Bertinelli.

Exceptand folosirea albului, spre deosebire de sticla, ambalajul exterior detine un element cheie: silueta rosie a barcii Luna Rossa, care inspira o puternica senzatie de miscare.

Creata de catre parfumierul Daniela Andrier, editia limitata a noului parfum semnat Prada reda aerul vibrant al aventurilor pe mare prin intensitatea esentei de bitter orange. O interpretare moderna si rafinata, care uneste laolalta miresmele salviei si ale lavandei, nuantele de mosc, de ambrette si atingerea suava a esentei de ambroxan.

In concluzie, as spune ca Prada Luna Rossa este un parfum cu un aer racoritor si rafinat in acelasi timp, dar mai ales cu o istorie bogata in spatele lui.

 

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *