Culorile au parfumul lor


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Se pare ca nebunia de culori din colectia Kenzo primavara – vara 2013 (despre care puteti afla mai multe de AICI) a fost transpusa de catre parfumierii Jean Jacques si Silvie Fischer in noile parfumuri de dama Kenzo Couleur.

Pornind de la ideea ca toate culorile sunt asociate instinctiv anumitor parfumuri, conceptul a fost prezentat initial in doua variante: Couleur Kenzo Rose – Pink si Couleur Kenzo Jaune – Yellow. Noile parfumuri Kenzo au reusit sa capteze esenta spiritului modei, creand o colectie de miresme fresh, florale.

Chiar si design-ul sticlei surprinde perfect viziunea casei de moda Kenzo, astfel incat aceasta este decorata cu litera “K”, iar floarea reprezentativa inchide intr-un mod elegant si rafinat esenta colectiei Couleur Kenzo.

dana

Dar sa le luam pe rand:

Couleur Kenzo Rose – Pink este un parfum floral chic si efervescent, care socheaza simturile. Veti simti un miros proaspat de grapefruit si angelica, alaturi de  aroma incandescenta a doua soiuri de trandafir, usor condimentata de mirosul sofranului.

Couleur Kenzo Jaune – Yellow  este un parfum floral delicios si luminos, ca o baie de soare. Spiritul Mediteranean este suprins in esentele fructelor citrice de bergamote si lamaie, combinate perfect cu mirosul imbietor al florilor solare de iasomie si portocal. Nota finala este data de calduroasa rasuflare a florilor de vanilie, care intregeste spiritul Couleur Kenzo.

Daca tinem cont de faptul ca parfumurile au fost lansate respectand culorile in tendinte anul asta, am crede ca gama este dedicata persoanele care sunt intotdeauna in pas cu moda si nu le este frica sa experimenteze ceva nou in fiecare sezon. Insa miresmele florale si senzuale Kenzo Couleur se pot potrivi oricarei femei.

Cele doua parfumuri pot fi gasite exclusiv in magazinele SEPHORA, la pretul de 266 RON/ 50 ml.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

2 Comments

  1. 05/08/2013 / 19:28

    Eu una sunt fana Kenzo si sunt innebunita sa testez si cele 3 culori noi de la Kenzo, numai ca nu le-am vazut la noi pe niciunde, gasesc numai linia Madly, care nu este chiar visul meu frumos! 🙂 Sau poate nu am stiut eu unde sa le caut… Stie cineva in ce parfumerie din Romania sunt prezente? Intreb asta pentru ca am vazut ca este o problema cu distributia Kenzo in Romania (s-au schimbat furnizorii) si de aceea multe magazine nici nu mai au toata gama, ci doar selectiv, si nici testere nu sunt pentru tot ce se vinde. Multumesc anticipat!

  2. 05/08/2013 / 19:29

    acum am vazut ultimul rand, Sephora! Acolo nu m-am uitat, nu este in drumul meu, le cautam in Douglas de regula, e cel mai aproape de mine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *