Parfumul lui vara aceasta: Moschino Forever Sailing


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Dragele mele, revin astazi cu un subiect despre care nu am mai scris de ceva vreme. As vrea sa va prezint un parfum lansat de curand de MOSCHINO, si anume Forever Sailing, care va fi cu siguranta o incantare pentru barbatii nostri, acum ca vara e tot mai aproape.

Proaspat si revigorant precum briza marii, acesta se va potrivi precum o manusa celor cu o personalitate puternica, pasionali si energici, cu un stil de viata atletic, mereu in miscare, navigator si exploratori.

Noul parfum este prezentat de catre cei de la Moschino foarte poetic, drept o combinatie unica de note clasice si senzatii vibrante, in care aroma senzuala de Ambra si de lemn si delicatetea Moscului si a frunzelor de Paciuli se deschid in fata unui acord blue-sky cu note de Lavanda si boabe de Ienupar, pentru a dezvalui o armonie de Menta inghetata, transpusa de accentele de Lamaie Primofiore si de Grapefruit.”

Cu alte cuvinte, Moschino Forever Sailing este o creatie usoara si revigoranta in jurul notelor efervescente, pe o baza de lemn senzual. Mireasma proaspata este intensificata de nuantele de albastru deschis si inchisa intr-o sticla transparenta, cu un capac argintiu ce recreeaza logo-ul emblematic Moschino.

o.23299

Familia olfactiva: Fougere – Verde – Fructat – Proaspata
NOTE DE VARF: Acord de menta inghetata, Lamaie Primofiore, Grapefruit
NOTE DE MIJLOC: Acord Blue-sky, Lavanda, Boabe de Ienupar
NOTE DE BAZA: Paciuli, Lemn de ambra, Mosc

Imaginea campaniei de promovare Moschino Forever Sailing este inspirata de mare, de luciul apelor si de aromele ei, dar si de energia, puterea si miresmele acesteia.

Daca va tenteaza sa il oferiti cadou unui barbat drag, puteti gasi parfumul Moschino Forever Sailing disponibil si la noi, la pretul de 248 lei in varianta de 50ml EDT.

(Articol redactat de Ana)

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *