Masoara-ti gradul de celulita in cabina Collistar


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Cabina Constanta

Collistar, brand italian cunoscut pentru produsele sale anti-celulitice, a deschis in aceasta vara, in Bucuresti si Constanta, o cabina de diagnoza a gradului de celulita si a retentiei de apa.

In plus, dupa masuratorile efective, care sunt gratuite si fara nicio obligatie de a cumpara produsele Collistar, primesti sfaturi personalizate pentru a obtine un corp tonic si o piele neteda.

In principiu este bine sa mergeti pe baza unei programari; diagnoza propriu-zisa se face cu ajutorul unui aparat tip laser, in intimitatea unei cabine prietenoase, care te duce cu gandul la o camera de terapie spa.

De asemenea, veti fi intrebate despre obiceiurile alimentare, miscare, consum de apa…stil de viata in general,  pentru ca indrumarile sa fie cat mai corecte.

Serviciul gratuit este oferit in colaborare cu Douglas, iar in Bucuresti, cabina functioneaza in cadrul magazinului Debenhams Mall Vitan.

Pentru Constanta, puteti gasi acest serviciu in City Park Mall (0241 825 032) – doar din 15 august pana in 13 Septembrie.

Sunt curioasa sa aflu si parerea voastra, daca ajungeti in aceste doua locatii đŸ™‚

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

1 Comment

  1. Simona D.
    18/08/2015 / 18:30

    si in Bucuresti Mall Vitan pana cand e?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *