Makeup & hair style trends


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Nu pot sa trec peste trend-urile in makeup si hair style ale acestui sezon, pentru ca sunt cateva lucruri clare si directii precise, pe care orice impatimita de beauty ar trebui sa le stie :))))

Dar sunt doar cateva … in sfarsit, nu mai suntem inregimentate sa purtam un X machiaj, sau o Y tunsoare, o anume nuanta de ruj sau de lac de unghii, ca altfel nu suntem fashioniste.

Designerii ne lasa sa ne jucam, make-up artistii … sa experimentam, astfel incat sa fim cea mai buna varianta a noastra, adica sa purtam ceea ce ne sta bine!

Desigur, sunt insa cateva trand-uri, asa ca voi aminti putin despre ele, iar din foto va puteti inspira pentru a va crea look-ul sezonului toamna-iarna 2017- 2018.

 

In make-up sunt doua tendinte principale: tenul perfect mat si tenul sidefat, usor translucid, care are aplicat highlighter pe frunte, nas, pometi, barbie si buza superioara.

Minimalismul (ten curat, machiaj invizibil, neutru si natural) pe de o parte, si influentele tribale, pe de alta, prezente mai ales in machiajul ochilor.

Genele maxi sunt in mare voga, dar atentie, nu se mai aplica pe pleoapa superioara, ci pe cea inferioara.

Esteticul gotic (ochi machiati puternic cu negru, ruj de buze in nuante inchise) se poarta in continuare, iar desenele tribale, geometrice, in culori aprinse si-au facut loc in multe prezentari de podium. Albastrul electric, de exemplu, este foarte cool.

 

 

 

 

Eye liner-ul grafic nu se mai aplica la linia genelor, ci deasupra, la mijlocul pleoapei superioare. Ochii pot fi machiati rock style, in nuante de cupru sau in culori vii, electrice.

Cand vine vorba de buze, nimic nu este prea mult; orice ruj de culoare intensa este potrivit.

Tunsoarea vedeta este bob-ul… care, by the way, anul acesta implineste 100 de ani de la prima … “aparitie”. Tot felul de variante de bob deci, parul curat si aranjat natural, fara efort, parul strans in coada, la baza sau dat simplu, dupa urechi, cararea pe mijloc sau extrem de intr-o parte, impletituri doar in crestet, restul parului fiind lasat liber…

Nu se mai poarta baleiajul, suvitele sau parul vopsit in mai multe nuante, acum se aplica aceeasi culoare peste tot, de la radacina pana la varfuri.

Negrul revine in forta, nu s-a mai purtat de mult, de asemenea in super trend este blondul (pana la platinat) si diferitele nuante de roscat.

Asa deci, chiar putem sa fim creative si sa alegem ce ne place dar mai ales ce ni se potriveste!

 

Your Beauty is Your Lifestyle!

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *