L’eau For Her by Narciso Rodriguez


Iti place? Click aici sa ii dai share!


NR_FH l eau_Ad Visual_for editorial use only

La mijlocul acestei luni am asistat la o lansare deosebita, cea mai recenta realizare Narciso Rodriguez.

Pentru prima oara am experimentat “creatia” in acest domeniu, fiind pusa in fata a peste 20 de esente pe care m-am straduit sa le combin astfel incat sa-mi pun semnatura pe propriul parfum.

Am ales cu grija, am amestecat, am dozat cu atentie, picatura cu picatura… imi doream un parfum lemnos asa ca am pus esente grele si m-am ferit de cele prea dulci … si am constatat ca “nasterea” unui parfum este o treaba foarte, foarte complicata si complexa. Nu mi-a iesit exact parfumul visurilor mele, dar experienta a fost foarte speciala.

Povestea din spatele for her l’eau incepe cu dragostea designerului pentru femei,cea mai de durata inspiratie, si continua cu explorarea simtului de dualitate feminina.

for her l’eau exprima o fateta moderna a feminitatii cu o usurinta apatica la care cred ca toate femeile vor raspunde,” spune designerul.

De o senzualitate aparte,  seducatoare, in timp ce reflecta fara efort feminitatea,  cu gratie pura si fara nici un artificiu, for her l’eau radiaza eleganta simpla si intrece orice “eau” clasic, pentru a deveni cel mai neasteptat clasic modern.

Notele predominante de mosc din for her raman  si in inima for her l’eau.   Un val de note de top florale imprumuta un spirit eteric in timp ce retine identitatea unica a for her. Iasomia dulce poetica, bujorul roz plin de tandrete, o mica aluzie de trandafir si lacramioare proaspat culese, se dizolva intr-o aroma catifelata – invaluitoare.

Aceeasi aroma care creaza dependenta si care persista asemeni oricarei semnaturi olfactive din colectia for her, for her l’eau  capteaza feminitatea cu un mister inefabil.

“Exista o spontaneitate sexy pe care for her l’eau reuseste sa o captureze, redand iarasi misterul si senzualitatea atemporala a originalului for her.”  spune Narciso Rodriguez

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

3 Comments

 1. Oana
  01/04/2013 / 09:04

  Buna Dana! Vreau sa fac o comanda pe site-ul Skinmagia si as vrea sa te rog sa ma ajuti in alegerea unei creme hidratante de zi. Am 25 ani si tenul normal, putin uscat. Caut o crema hidratanta, mai lejera, de primavara. Mi-ar placea si o crema coloranta, am observat ca printre produsele YON KA exista asa ceva…
  Multumesc!

 2. simona
  08/04/2013 / 23:15

  Mi-am cumparat si eu parfumul la un pret foarte bun de pe aoro.ro, cred ca era la promotie. Il recomand cunoscatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *