KAMALAYA Wellness Sanctuary and Holistic Spa Resort


Iti place? Click aici sa ii dai share!


csm_luxury-beach-resort-thailand001_53c29b6795

Incepand din acest an mi-am propus sa calatoresc si sa descopar cele mai frumoase si bine cotate spa-uri si resorturi de wellness, acele locuri in care uiti de telefon, computer si alte gadgeturi, in care inveti sa te deconectezi de la haosul de zi de zi, in care te detoxifici de balastul care iti afecteaza organismul dar si de relatiile nocive, locuri in care te vindeci si te reasezi, te echilibrezi emotional, te intorci mai profund spre tine..

Voi scrie despre acele locuri, dar si despre altele, pe care inca nu am ajuns sa le vad dar care sunt pe WISH List-ul meu  🙂 … Cum ar fi Kamalaya…

Thailanda poate fi o destinatie superba pentru luna ianuarie/februarie, iar Koh Samui este una dintre cele mai frumoase insule.

KAMALAYA Wellness Sanctuary and Holistic Spa Resort (multiplu premiat) este un loc in care va puteti petrece o vacanta in care sa va incarcati de sanatate, vitalitate, spiritualitate, inconjurati de o natura binecuvantata.

Kamalaya se traduce prin “taramul florii de lotus” – lotusul reprezentand simbolul stravechi al cresterii si deschiderii spirituale, iar locatia se afla in jurul unei pesteri de calugari buddhisti , loc de meditatie si reculegere.

Kamalaya ofera programe de Viata sanatoasa (fitness, greutate ideala, somn linistit), Detox (o combinatie intre terapiile medicale si cele holistice), Antistres, Echilibrare emotionala si Yoga.

Practic, oricine isi poate gasi ceva de facut aici, nemaivorbind de diversitatea de terapii holistice, masaje, reiki..toate realizate de terapeuti-specialisti minunati, intr-o oaza de liniste, in mijlocul vegetatiei tropicale. Un adevarat paradis !!!

Bucataria este in mare masura vegetariana si bineinteles, mesele sunt in deplina concordanta cu programul ales iar pentru cazare puteti opta intre camare aflate in varful dealului, apartamente cu vedere la mare sau vile individuale.

Si o citez pe prietena mea Corina Barladeanu, proaspat intoarsa din aceasta destinatie;

Putine locuri din lumea asta au acel ceva inefabil care te fac sa te simti acasa, ocrotit, ingrijit. Asa e Kamalaya, un loc cu suflet, in care totul (peisaj, atmosfera, oameni, consiliere medicala si psihologica, bucataria complexului) concura spre aducerea la potential maxim al vizitatorilor sai. Eu, una, cu siguranta voi reveni!”

Daca v-am facut pofta si v-am starnit curiozitatea, puteti afla mai multe amanunte aici!

Photos credits : www.kamalaya.com

csm_luxury-beach-resort-thailand03_99b8415e4c

csm_detox-spa-resort01_ffd2966dd9

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *