Golden Globes 2015 – Best Looks


Iti place? Click aici sa ii dai share!


10-totalbeauty-logo-golden-globes-201519-totalbeauty-logo-golden-globes-201515-totalbeauty-logo-golden-globes-201509-totalbeauty-logo-golden-globes-201514-totalbeauty-logo-golden-globes-201504-totalbeauty-logo-golden-globes-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai frumoase si talentate actrite au defilat pe covorul rosu pentru decernarea premiilor Golden Globes 2015.

Revista Total Beauty a facut imediat un top pentru “best looks” , bazat pe machiajul si coafura protagonistelor, top pe care l-am preluat si eu, pentru voi.

Astfel Rosamund Pike (The Gone Girl) a etalat o coafura bob asimetrica si sofisticata, iar machiajul ei a fost realizat cu produse Make Up Forever.

Jennifer Lopez a impresionat prin binecunoscutii ei smoky eyes si prin cofura plina de volum, gratie produselor L’oreal Paris.

Emily Blunt a avut un machiaj de bronz stralucitor pe pometi si in jurul ochilor, iar parul a fost strans si impletit, french style, ca o coronita in jurul capului.

Taylor  Schilling a purtat un machiaj al ochilor super natural dar in schimb a pus accentul pe buze, ajutata de rujul de Nars, Red Square.

Julianne Moore (preferata mea) nu a mizat deloc pe coafura cu onduleuri aproape nefinisate, ci pe machiajul L’Oreal Paris asortat perfect cu rochia Givenchy.

Katie Holmes a fost una dintre cele mai “curate” aparitii: fara bijuterii si cu un machiaj nude, aproape invizibil. Aparitia ei a atras prin extensiile de par prinse intr-o coada extrem de lunga, asezata intr-o parte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *