Givenchy fall collection 2015


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Givenchy eyes

Culori intense, profunde, sexy … colectia Vinyl de la Givenchy este tot ceea ce iti trebuie pentru aceasta toamna.

Evenimentul Sephora de zilele trecute mi-a deschis apetitul pentru machiajul indraznet propus de Givenchy. Colectia Vinyl aduce acel luciu senzual specific materialului plastic, acea luminozitate, acea rezistenta la atingere!

Vinyl Collection este completa, puteti alege mascara, eye-liner, blush, lipgloss, ruj sau paleta de farduri pentru pleoape in 4 culori (must-have!!)

Metallic Shimmer Eyeshadow 4 Colours este precum lacul – lucios, stralucitor, elegant. Datorita particulelor invelite in silica, fardul se intinde perfect, fara greseala si refelecta lumina ca o oglinda.2015 GIVENCHY CROISIERETeintCoutureBalm

Paleta contine trei culori sidefate si una mata, pentru definire, ceea ce o face perfecta pentru un machiaj usor de zi, sau unul glam, de seara.

Tot de la Givenchy, mi-a mai atras atentia Brume Bonne Mine, din colectia Croisiere, o pudra-spray ce ofera instant o stralucire naturala, si Teint Couture Balm, un produs intre fond de ten si BB cream, in 4 nuante, ce se adapteaza tenului si culorii sale, care sterge practic, micile imperfectiuni.

Pe toate le puteti gasi in Sephora incepand din luna septembrie.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *