Evenimente :)


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Dana-Sota1
Nu mai este nici un secret, joi a avut loc deschiderea oficiala a magazinului Roberto Cavalli Botique in Bucuresti, mai precis in galeria comerciala The Grand Avenue din hotel Marriott.

La inaugurare a partcipat insusi designerul, pe care cu siguranta l-ati vazut in presa scrisa sau pe toate posturile, la TV; cu siguranta venirea domniei sale la Bucuresti a reprezentat un eveniment in sine, iar puhoiul de jurnalisti si valul de lume care l-a insotit peste tot si care se transforma intr-un mic tzunami pe masura ce dansul se deplasa,  a facut din acest moment un adevarat spectacol (nu neaparat de bun gust).

Din respect nu vreau sa comentez despre trasaturile prea evident lucrate ale dlui Cavalli, ci voi spune doar ca magazinul este unul foarte chic, in care s-au investit o gramada de bani, colectia bine aleasa, rochii lungi, spectaculoase.

Chiar daca nu sunt neaparat o fana a stilului Cavalli, sunt piese care se pot purta cu eleganta si stil, fara sa dea acea nota de vulgaritate oarecum specifica brandului.

Tot in seara cu pricina, dupa acest prim stop,  am pornit mai departe spre inca o inaugurare, de Spa de data aceasta.

Este vorba despre Premier Spa, un concept nou de oaza urbana, ce se intinde pe o suprafata de 3000 mp si dispune de 20 de cabine de tratament pentru programe personalizate de relaxare, wellness si tratamente medicale.

Aici am fost invitata de Lacramioara Moroianu, consultant spa, cea care a conceput si condus Cocor Spa din Neptun, Alpin Spa din Poiana Brasov si care acum si-a pus amprenta si aici, la Premier Spa. Ca de obicei, a facut o treaba excelenta, cu atentie maxima la cele mai mici detalii, atat in alegerea finisajelor, aparaturii, cat si in calitatea serviciilor.

Designul intregului ansamblu este unul dintre cele mai moderne, dar in acelasi timp, datorita materialelor naturale folosite, a culorilor si ambientului in general, confera caldura si intimitate.

Premier Spa este impartit in trei zone principale : Thermarium & Pool (sauna finlandeza, bio-sauna, baie de aburi, hammam, cabina cu sare de Himalaya, frigidarium, dusuri emotionale, piscina), Urban Oasis (masaje din culturi orientale, exfolieri, ritualuri, tratamente de estetica faciala, Iyashi Dome – pentru purificare, regenerare, redefinirea siluetei, imunatatirea aspectului pielii) si Clinique Spa (masaje terapeutice, recuperare prin kinetoterapie si fizioterapie).

Deocamdata am fost doar in vizita, dar cand voi ajunge si eu la tratamente si terapii, revin cu amanunte!

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *