English Tea Shop


Iti place? Click aici sa ii dai share!


ETS-43966_Sleepy-Me-BIO-Wellness-Tee-20-TeebeutelETS-43935_Happy-Me-BIO-Wellness-Tee-20-TeebeutelETS-43959_Sensual-Me-BIO-Wellness-Tee-20-Teebeutel

Recunosc, imi place sa adulmec mirosul cafelei proaspat rasnite, imi place aroma si gustul cafelei de dimineata, imi place micul meu ritual de fiecare zi.

Iarna insa, cand este frig si urat afara, totdeauna este binevenit un ceai, iar zilele trecute, la cumparaturi fiind, mi-au atras atentia aceste ceaiuri organice, mi le-am cumparat, si le-am incercat.

Cu nume inspirate si design atragator, cu ingrediente de cea mai buna calitate , brandul englezesc are sapte variante de ceaiuri,  dar eu mi le-am ales pe acestea trei, pentru diferite momente din zi.

“Happy me” este ceaiul de ora 11 (sau ma rog, cand te simti cu moralul jos), fara cafeina, cu ingrediente revigorante: lemongrass, mar, portocala, radacina de ghimbir, cardamom, coriandru si scortisoara, toate organice.

“Sensual me” contine hibisnus, lemongrass, rooibos, frunze de mure, lemn dulce, lavanda, iar “Sleppy me” pe care l-am luat evident, pentru seara, pentru un somn odihnitor, are ca ingrediente musetel, muguri de lavanda, radacina de valeriana si lamaita.

Ador ceaiul de lemongrass si pe cel de ghimbir (bun pentru digestie si pentru incalzire rapida – si de multe ori folosesc radacina in smoothie), iar combinatiile dintre ele sunt foarte gustoase.

Lemongrass – planta gata uscata, se gaseste acum si separat, asa ca se poate cumpara si face infuzie, iar cateva felii de ghimbir se pot adauga in orice ceai.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

1 Comment

  1. miha
    03/01/2015 / 10:32

    Buna ana si La multi ani!
    un an nou cu multa sanatate si iubire <3
    Dana spune-mi te rog, ce suplimente noi (vitamine etc) folosesti in aceasta perioada?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *