Eleganta privirii: GIVENCHY Noir Couture Volume


Iti place? Click aici sa ii dai share!


O privire chiar face cat o mie de cuvinte, mai ales atunci cand iti pui ochii in evidenta cu o pereche de gene curbate, pline de volum, seducatoare!

Parte 2.2

Casa Givenchy ne prezinta mascara NOIR COUTURE  VOLUME, un rimel de un negru absolut, creatie a lui Nicolas Degennes, combinatia ideala dintre o pensula cu un design exclusivist si o formula inovatoare, care promite femeilor de pretutindeni un mega volum instant si o privire extrem de sofisticata. Fibrele sale albe capteaza, intind si separa chiar si cele mai scurte gene, in timp ce fibrele negre distribuie cu generozitate doza perfecta de culoare.

Formula revolutionara contine micro particule de dioxid de siliciu bogate in keratina, care ofera si mai mult volum genelor cu fiecare aplicare. Textura este delicata si supla asemenea celor mai fine matasuri, permitand construirea unui volum personalizat si dramatic.

NOIR COUTURE VOLUME este inspirat de creatiile designerului Riccardo Tisci si este proiectat asemenea unei bijuterii, continutul sau fiind imbracat  intr-un ambalaj modern, lacuit, cu tinte orientate spre interior. Piesa de rezistenta o reprezinta finisajul argintiu, care alaturi de capacul stantat cu logo-ul 4G, transforma mascara Noir Couture Volume intr-un accesoriu extrem de elegant.

Puteti gasi noul mascara Givenchy Noir Couture Volume exclusiv in magazinele Sephora, unde va fi disponibil incepand cu luna iunie la pretul de 142 lei.

(Articol redactat de Ana)

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *