EISENBERG stiinta si arta


Iti place? Click aici sa ii dai share!


EISENBERG PARISDaca priviti pagina mea de facebook, este evident ca se intampla lucruri in lumea de beauty de la noi! Multe lucruri!

Lansarile si proiectele speciale se tin lant, doar in ultimile doua saptamani au avut loc mai bine de 7 evenimente: branduri noi aduse in Romania, aniversari ale brandurilor mai vechi, colectiile de make-up pentru aceasta vara, skincare, parfumerie, centre de wellness,

Recunosc, nu am putut tine pasul, nu am reusit sa scriu despre fiecare lansare in parte, asa ca voi incerca sa recuperez.

Un brand nou, cu poveste,  care mi-a atras atentia si de care nu auzisem pana acum  este EISENBERG.

Jose Eisenberg s-a nascut in Romania, intr-o familie de industriasi textilisti din Bucuresti si si-a petrecut copilaria in perioada comunista postbelica, toate bunurile familiei fiind confiscate din cauza regimului politic. Prin educatie, familia EISENBERG era puternic influentata de cultura franceza, de aceea Jose ajunge sa lucreze in tinerete in zona artelor, in diferite ateliere din Italia.

A ales apoi industria modei in Florenta, iar in 1974 a plecat in SUA pentru a lucra in …. tehnologie … o noua pasiune a lui. Astfel, in 1976 a lansat compania Eisenberg Data Systems (E.D.S.), care a proiectat primul computer personal si prima tastatura detasabila.

In 1985, Eisenberg intra pe noi teritorii, ingrijirea pielii, punand bazele propriei marci care sa reflecte ideea sa de frumusete fara varsta. Treisprezece ani de cercetare si inca doi ani de teste clinice si medicale au pus bazele pietrei de temelie a brandului de ingrijire EISENBERG fondat in 2000 si consolidat in 2001: Formula Trio-Molecular?®.

Toate produsele de ingrijire EISENBERG furnizeaza beneficiile Formulei Trio-Moleculare®, rezultatul a 15 ani de cercetare si dezvoltare in domeniul biotehnologiei: 3 molecule care stau la baza preventiei anti-aging si corectiei.

Aceasta combinatie trio moleculara completeaza selectia de ingrediente naturale, care stau la baza fiecarui produs de ingrijire cu actiune dedicata tratarii unei anumite necesitati. Aceasta descoperire stiintifica ii apartine in totalitate lui EISENBERG si este patentata la nivel mondial.

Dar iata ca EISENBERG intra si in lumea parfumeriei.

L’Art du Parfum, un concept unic prin care arta si parfumul se contopesc pentru a exprima esenta vietii, senzualitatii, luxului si frumusetii… José Eisenberg, mare iubitor de arta, l-a delegat pe Juarez Machado, figura cheie a artei figurative contemporane, sa traduca in picturi emotiile rememorate in procesul de creatie a parfumurilor sale. Se pot vedea cu ochiul liber culoarea si sentimetele create pentru ambalajul parfumurilor.

L’art du Parfum contine 5 arome pentru femei: ROUGE & NOIR, BACK TO PARIS, TENTATION, SO FRENCH ! ?i I AM dar si 5 arome disponibile atat in versiuni feminine, cat si in versiuni masculine: J’OSE, LE PÉCHÉ, EAU FRAÎCHE, DIABOLIQUE si LOVE AFFAIR

In Romania produsele EISENBERG sunt disponibile din aprilie, in exclusivitate in magazinele Douglas.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *