Din noua acasa !


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Am revenit si eu dupa aproape o luna de absenta de aici, de pe blog ! Sper ca si voi ati avut o vara  frumoasa si sper ca  materialele pe care le-am ales si pe care apoi  le-a redactat/postat Ana au fost interesante si v-au placut. Voi incerca cat de curand  sa raspund mesajelor vostre!

In ultima luna am facut cateva drumuri prin tara : Transalpina, pe care nu mai fusesem – un drum de o frumuseste rara (unde am gasit si copacul perfect 🙂 ), Cetatea Alba Iulia absolut superb refacuta cu ajutorul catorva sute de milioane de euro, salina de la Turda… ca sa enumar doar cateva locuri care m-au impresionat prin frumusete si originalitate. M-am bucurat sa vad ca si la noi SE POATE si ca incet, incet, lucrurile par sa ia forme cu adevarat europene.

Am “vizitat” si litoralul romanesc, pentru ca nu pot sa las sa treaca vara si sa nu vad macar o data marea noastra, care mi-a ramas in suflet inca din copilarie. Ma bucur inca de nisipul fin care imi mangaie talpile, de valurile pe care nu le-am intalnit nicaieri pe unde am umblat, de briza si mirosul Marii Negre!

In pauzele dintre calatorii am fost invitata la Centrul Shakti si la Slimart pentru a incerca cateva terapii foarte interesante despre care urmeaza sa va povestesc i zilele urmatoare.

 TransalpiaCetatea Alba IuliaAlba Iulia cu Regina MariaSalina Turda

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

2 Comments

  1. Cristian Nicolae
    09/09/2013 / 08:48

    Doamna Sota…sincere felicitari…pentru tot ! Admiratorul Dvs din Craiova

  2. Dana Sota
    17/09/2013 / 09:43

    Multumesc frumos Cristian! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *