DIGITAL DIVAS


Iti place? Click aici sa ii dai share!


TKS_2935_450x600

Asta seara am fost la Gala Premiilor Digital Divas by Avon – pentru presa on-line evident, prima editie (anul trecut a fost o editie pilot) unde au fost premiate cele mai bune site-uri si bloguri de fashion, beauty, fotografie, Instagram, si new comers, adica cei care vin tare din spate in toate aceste domenii.

Blogul “Frumusetea se invata” a fost ales Best Beauty Blog pentru anul 2013, lucru care m-a bucurat enorm, am fost ย emotionata si fericita sa aflu ca munca mea de peste 3 ani a fost astfel apreciata. Chiar m-am simtit ca o DIVA… DIGITALA ๐Ÿ™‚ !

Vreau sa va multumesc din suflet voua, cititoarelor mele fidele, pentru ca si datorita voua am luat acest premiu … care de fapt este premiul nostru, al tuturor.

Si inca o veste buna: pentru a reusi sa va tin la curent cu cele mai noi lansari, aparitii de produse, de tratamente si proceduri, in fine, toate cele cuprinse in acest blog, o voi avea ca ajutor pe Ana.

Ana este o blogaritza pasionata de scris, de frumusete si de .. viata ๐Ÿ™‚ !

Iata ce spune Ana despre ea :ย ” Mi-a fost intotdeauna greu sa vorbesc despre mine pentru ca nu sunt persoana pe care sa o poti incadra intr-o definitie. Ma aflu intr-o continua devenire, insa un singur lucru a ramas intotdeauna constant la mine: sunt o norocoasa, pentru ca am reusit sa transform intr-o meserie lucrurile care m-au pasionat intreaga viata – scrisul, oamenii si arta de a fi femeie. Ocazia de a colabora cu Dana imi intareste aceasta convingere, iar tot ce-mi mai doresc acum este sa lucrez in continuare cu aceeasi pasiune care ma reprezinta.”

Ii urez bun venit pe blogul “Frumusetea se invata” , la cat mai multe postari si articole scrise aici, alaturi de mine.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

8 Comments

 1. 21/06/2013 / 21:54

  De dou? ori felicit?ri!
  ?i care Ana? Pune ?i tu un link, s? felicit?m fata direct!

 2. 21/06/2013 / 21:55

  Scuze, vad ca blogul nu arata diacriticele cum trebuie… ๐Ÿ™ eu sunt mare fan…

 3. Mihaela
  21/06/2013 / 22:25

  Felicitari Dana! Esti minunata! Bun venit Ana! Astept cu nerabdare sa citesc urmatoarele postari.

 4. Dana Sota
  22/06/2013 / 08:10

  Multumesc Mihaela!

 5. oana
  22/06/2013 / 08:54

  Felicitari Dana! Imbratisez un om minunat! ๐Ÿ˜‰ keep going! ๐Ÿ™‚

 6. Dana Sota
  22/06/2013 / 10:28

  Multumesc draga Oana ๐Ÿ™‚

 7. AnnaM
  22/06/2013 / 10:51

  Buna ziua!!
  Studiez acest site de f putina vreme si daca la inceput e ff ok in ultima perioada constat ca “beauty”ca s-a transformat in reclama !
  La un momenat dat am crezut ca sunt pe site-ul Plafar!!

 8. Dana Sota
  22/06/2013 / 13:38

  Da Ana, se practica astfel de posturi de reclama, exista campanii pentru diversi clienti si in presa on line la fel ca si in presa scrisa. Toate postarile despre care vorvesti sunt trecute in sectiunea “advertorial” iar cititorii beneficiaza de concursuri cu premii substantiale din partea partenerilor mei. Tocmai am luat un premiu, si ma bucur de el, constat insa cu tristete ca nu toate lumea poate sa o faca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *