Cum sa…alegi parfumul potrivit? (1)


Iti place? Click aici sa ii dai share!Mirosul parfumului pe care il porti, aroma pe care o raspandesti in jurul tau, pot fi o adevarata arma de seductie, sau dimpotriva, de respingere. Tema alegerii parfumului este veche, o dilema inca pentru multe femei (nemaivorbind de barbati).
* Mergand la cumparaturi dupa un parfum nou, e de preferat sa stii ce “familie” de arome agreezi: florala, marina, fructata, etc. pentru ca apoi sa poti cere vanzatoarei sa-ti arate doar parfumurile respective.
* La magazin, incearca parfumul mai intai pe hartiutele speciale, apoi miroase-l cam la 2-3 minute, sa vezi cum se schimba aroma. Dupa 10 minute, parfumul ar trebui sa se fi “instalat” total.
* Miroase boabe de cafea intre testari, cand treci de la un parfum la altul. In magazinele specializate (Beautik Haute Parfumerie, de ex) gasesti boluri mici de cafea, puse tocmai pentru a-ti “curata” narile de parfumul anterior.
* Ingusteaza-ti aria de cautari la maxim 4 parfumuri. Incearca-le doua pe un brat si doua pe altul, cat mai distantate intre ele…miroase-le pe rand, si tine minte unde l-ai dat pe fiecare.
* Pe piele, parfumurile capata mirosuri diferite si se “aseaza” in timp mai indelungat. Lasa chimia sa-si faca efectul si ia o decizie dupa cateva ore de asteptat. Cu siguranta vei face cea mai buna alegere.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *