Concursul Braun


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Fetelor, in primul rand mi-a fost greu sa aleg doar o castigatoare, povestile voastre au fost care mai de care mai frumoase, inpirate, unice. Va felicit pe toate !!!
Totusi, cel mai mult mi-a placut ceea ce mi-a scris Alexandra Cristina Macsut, pe care o rog sa-mi trimita detaliile pe mailul meu, pentru a-i putea trimite premiul acasa 🙂 .

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


5 Comment

 1. Lex says:

  Wow! 🙂 Multumesc mult! E intr-adevar o surpriza placuta si oarecum neasteptata. Bafta in continuare tuturor cititoarelor tale, in tot ceea ce vor intreprinde. Sarbatori Fericite!

 2. Kaia says:

  Buna!!!!
  Citim si noi povestioara???

 3. DanaS says:

  Din pacate draga mea, este extrem de intima, iar catigatoarea m-a rugat in mod special sa nu o public…Poate daca o rogi tu frumos… 🙂 sau poate sa o rescrie pt a putea fi postata 🙂

 4. lavi says:

  Buna Dana, as dori sa te intreb daca nu sti cumva un tratament bun si natural sau nu numai pt regenerarea parului. Am pierdut mult par din cauza vopsitului si arata f urat. Si sa fie si cat de cat accesibil .Merci si si felicitari pt site, e super util si placut iar tu esti extrem de dulce.

 5. DanaS says:

  Buna Lavi, dupa cum am mai spus, pt mine a functionat f bine combinatia supliment alimentar pt caderea parului plus tratament local. Gasesti si commenturile feteleo la postul “O zi la shopping”

Leave a Reply