Concurs Parfum Repetto


Iti place? Click aici sa ii dai share!


REPETTO_EAU FLORALE_PR VISUAL_3 copyAti auzit cu siguranta de brandul House of Repetto, care din 2013 a pasit intr-o noua lume, cea olfactiva, a aromelor, a povestilor parfumate.

La inceput a fost Repetto Eau de Toilette, un miros elegant, floral-fructat, ilustrand gratia si delicatetea unei balerine, ce a ajuns sa fie rapid preferat de iubitoarele brandului; a urmat apoi Repetto Eau de Parfum inspirat de o seara de gala, emotionanta si incarcata de trairi din cele mai profunde, cu note de trandafir rafinat cu baton de vanilie, improspatat cu flori de portocal si cires. Notele de baza insa duc parfumul intr-o zona orientala, datorita ambrelor: flori de patchouli si un elixir anume creat, care impreuna atrag aceasta aroma intensa in zona dependentei.

Designul recipientului este simplu si aduce cu o silueta perfecta, iar sticla pare inghetata; gatul ii este impodobit cu funde roz de satin, care duc cu gandul la gleznele delicate ale balerinelor, infasurandu-si pantofii de dans; iar Repetto Eau de Parfum este ambalat intr-o cutie neagra, creata dupa modelul unei cutii de pantofi.

Daca te simti stralucitoare, gata sa cuceresti scena si lumea, sa-ti dezvalui feminitatea si senzualitatea, alege Repetto Eau de Parfum.

Si iata ca apare si actul III – Repetto Eau Florale, un capitol nou, proaspat, care invaluie pielea ca un tul transparent.

Balerina cea delicata, cea care este sursa de inspiratie pentru toate cele trei arome, este tanara, fresh, inconjurata de buchete de trandafiri, adorata de publicul sau.Bottle EDP 80ml. copy

In compozitia sa spumoasa regasim tot trandafirul, dar energizat de aceasta data de grapefruit si flori de prun. Rezultatul este exploziv si emana prospetimea fructelor si florilor de vara, atunci cand sunt culese. In inima sa se intalnesc si se contopesc buchete de violete cu cedru de Virginia, iar la final, o tusa de ambra cenusie creaza senzualitate si profunzime.

Sticla Repetto Eau Florale este de culoarea sorbetului, roz intens, iar gatul,  de asemenea, impodobit cu funde de satin intr-un roz pudrat adauga feminitate si tinerete. Amabaljul este de aceasta data tot roz, acid, ce dezvaluie caracterul plin de viata al aromei.

Si iata ca am ajuns si la consurs, organizat impreuna cu partenerul meu, Sephora Romania.

Raspundeti pe scurt la intrebarea ” Care este povestea din spatele brandului Repetto?” si puteti castiga un Repetto Eau de Parfum in valoare de 382 lei.

Raspunsurile le asteptam pe pagina mea de facebook, la aceasta postare.

Vom oferi doua astfel de premii, si aveti la dispozitie o saptamana sa va inscrieti.

Mult succes!

 

 

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

14 Comments

 1. dumitrache tania
  03/08/2015 / 12:07

  Balerina cea delicata, cea care este sursa de inspiratie pentru toate cele trei arome, este tanara, fresh, inconjurata de buchete de trandafiri, adorata de publicul sau.

 2. candrea nadia alina
  03/08/2015 / 12:10

  Multumim! M-am inscris pe pagina de FB!

 3. Dragomir Sandica Andreea
  03/08/2015 / 13:30

  Balerina cea gratioasa si delicata, adorata de publicul sau si inconjurata de trandafirii primiti de la cei care o iubesc;

 4. ANCA GABRIELA LUPU
  03/08/2015 / 17:02

  Multumim, m-am inscris si eu, nume facebook: Anca Gabriela Lupu

 5. Avramescu Evelina Mihaela
  04/08/2015 / 07:39

  Balerina cea delicata, cea care este sursa de inspiratie pentru toate cele trei arome, este tanara, fresh, inconjurata de buchete de trandafiri, adorata de publicul sau.

 6. Mihaela Grigoras
  04/08/2015 / 22:37

  Povestea din spatele brandului Repetto este povestea balerinei delicate, tinere, fresh, inconjurata de buchete de trandafiri, adorata de publicul sau; balerina este sursa de inspiratie pentru toate cele trei arome ale parfumului Repetto.

 7. enescu
  05/08/2015 / 15:41

  Repetto este balerina cea delicata ,tanara care este adulata de admiratorii sai si primeste trandafiri la sfarsitul spectacolului emanand blandete,tandrete,putere,fragilitate..-aceasta este povestea din spatele brandului Repetto

 8. Nicoleta Georgescu
  07/08/2015 / 13:03

  Particip. Multumim pentru acest concurs parfumat.

 9. Martuneac Valentina
  07/08/2015 / 19:12

  Balerina cea delicata, cea care este sursa de inspiratie pentru toate cele trei arome, este tanara, fresh, inconjurata de buchete de trandafiri, adorata de publicul sau

 10. HOSSU CLAUDIA
  07/08/2015 / 19:33

  La inceput a fost Repetto Eau de Toilette, un miros elegant, floral-fructat, ilustrand gratia si delicatetea unei balerine, ce a ajuns sa fie rapid preferat de iubitoarele brandului; a urmat apoi Repetto Eau de Parfum inspirat de o seara de gala, emotionanta si incarcata de trairi din cele mai profunde, cu note de trandafir rafinat cu baton de vanilie, improspatat cu flori de portocal si cires. Notele de baza insa duc parfumul intr-o zona orientala, datorita ambrelor:Un parfum care ma cucerit pe loc

 11. tender carmen marilena
  09/08/2015 / 10:31

  Povestea ne detaliaza ilustrand gratia si delicatetea unei balerine, ce a ajuns sa fie rapid preferat de iubitoarele brandului; a urmat apoi Repetto Eau de Parfum inspirat de o seara de gala, emotionanta si incarcata de trairi din cele mai profunde, cu note de trandafir rafinat cu baton de vanilie, improspatat cu flori de portocal si cires.

 12. Simina Vieriu
  09/08/2015 / 18:14

  Povestea din spatele brandului Repetto este inspirata de balerina cea delicata, cea care este sursa de inspiratie pentru toate cele trei arome, este tanara, fresh, inconjurata de buchete de trandafiri, adorata de publicul sau

 13. vlasceanu violeta
  10/08/2015 / 19:50

  povestea este inspirata de o balerina delicata ( sursa inspiratiei celor 3 arome ) este tanara, fresh , inconjurata de trandafiri , adorata de public

 14. porumb maria
  10/08/2015 / 20:08

  Povestea din spatele brandului Repetto este inspirata de balerina cea delicata. Povestea ne detaliaza ilustrand gratia si delicatetea unei balerine, care este sursa de inspiratie pentru cele 3 arome

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *