BIOLINE SI CELULELE STEM


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Am fost astazi la o lansare de produse de ingrijire, marca Bioline. Stiam aceste produse de ceva vreme, ele fiind deja prezente in centrele de frumusete de la noi. Noutatea este data insa de faptul ca Bioline aduce pe piata din Romania “DETAILS OF BEUTY” – o linie novatoare, pe baza de celule stem din plante. Recunosc ca aud pentru prima data de asemenea ingredienti, si deci, devin foarte interesata.
Stiti deja ce reprezinta o celula stem…celula primara ce sta la originea vietii, cu capacitate nelimitata de a se regenera si de a reproduce celule identice cu ea insasi. Biloine a reusit sa preleveze si sa capteze astfel de celule de la o varietate rara de mere, cu capacitate execelenta de autoprezervare.
Linia Details of Beauty a fost creata special pentru cele mai fragile zone ale fetei (ochi si buze) dar si pentru gat, zone unde imbatranirea cutanata se produce si se vede prima oara. Pe langa celulele stem, produsele Bioline din acesta linie contin caviar si retinol, ingredienti recunoscuti pentru proprietatile lor anti-aging.
Sper din suflet ca aceste “minuni” ale stiintei sa functioneze, dar pana nu le incerc, nu pot sa spun nimic.
Daca cineva dintre voi le “testeaza” inaintea mea, astept neaparat feedback!

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

1 Comment

  1. alexia
    30/04/2014 / 16:18

    SUPER TARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *