Alis in tara … bijuteriilor


Iti place? Click aici sa ii dai share!


now ring copyinel now_896x598

Ca orice femeie, am si eu slabiciunile mele … si, ca orice femeie (cred), iubesc si eu bijiuteriile ! 🙂

Am cunosut-o pe Alis prin intermediul unei prietene bune, mare  “consumatoare” de bijuterii de toate felurile, dimensiunile, mai mult sau mai putin pretioase, dar toate de mare efect.

Alis este creatoarea inelului din imagine (a carei fericita posesoare sunt 🙂  si care a fost facut “custom made” –  adica mi-am ales materialul, cuvantul si  forma scrisului) si a multor altor minunatii, din care, pe cateva le puteti vedea mai jos.

Daca vreti detalii despre Alis, pot sa va spun ca este la baza economist, iar dupa 6 ani de lucru in domeniu a realizat ca meseria asta nu o reprezinta si nu este pentru ea; si-a urmat pasiunea, iar visul ei a devenit realitate in 2011 cand a inceput cursurile Scolii de Bijuterie Contemporana Assamblage, sub indrumarea designerului David Sandu.

Povestea ei inspirationala, curajul de a parasi un loc de munca sigur si caldut, pentru, practic, o himera, m-a emotionat si mi-a demonstrat (pentru a nu stiu cata oara, daca mai era cazul!!!) ca oamenii speciali chiar reusesc in viata, daca isi traiesc propriul vis.

Si-a deschis curand dupa terminarea cursurilor  propriul atelier, a participat la targuri de profil din tara si strainatate, iar de doi ani a devenit chiar ea “profesoara de bijuterii” ,  avand un curs la aceeasi scoala pe care a uramat-o, Assamblage.

Bijuteriile create de Alis sunt unice, desenate si manufacturate chier de ea, fara tehnici de turnare sau alte proceduri utilizate in productia bijuteriilor de serie. Inele, cercei, coliere, bratari, butoni, totul este executat cu talent, finete, rabdare si mai ales, cu pasiune.

Majoritatea pieselor sunt din argint, aur  galben, alb sau roz, cu pietre pretioase si semipretioase;  fiecare creatie are povestea ei, facand-o pe cea care poarta bijuteria sa isi exprime astfel personalitatea cu ajutorul ei.

Revin curand cu imaginea inelului pe mana mea 🙂

Pe Alis o puteti gasi pe site-ul ei  www.alislalu.ro sau ii puteti scrie pe adresa de mail atelier@alislalu.ro

colier copyDuchess Brocart Collection - Si copy

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

2 Comments

 1. Kaia
  03/04/2014 / 14:46

  Superb inelul NOW!!! Cam la ce pret este?
  Pup!

 2. Dana Sota
  04/04/2014 / 09:05

  Buna Kaia, depinde de material (arrgint, aur) si de cat de mare este modelul, lung lantul, etc. Totul se face pe masuri si dorinte, Alis iti poate spune toate amanuntele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *