20 de ani de Cesare Paciotti in Romania


Iti place? Click aici sa ii dai share!


IMG_6501IMG_6502IMG_6503Intr-una din serile ploioase de spatamana trecuta, mi-am luat inima in dinti si umbrela aferenta si am plecat spre Hilton Athenee Palace.

Promisesem ca ajung la acest eveniment, si imi place, pe cat posibil, sa imi tin cuvantul.

In plus, era vorba si despre un brand pe care, chiar daca nu il regasesc prea des in garderoba mea, il admir si imi place sa il privesc ori de cate ori am ocazia.

Asadar, dupa cei 20 de ani petrecuti in Romania, mai precis pe Calea Victoriei, Casa Paciotti – nume sinonim cu  traditia italieneasca de manufacturarea a pantofilor si accesoriilor de lux, a organizat o petrecere pe masura…cum se spune.

Se pare ca publicul romanesc este un iubitor al brandului, pentru ca intr-o piata atat de imprevizibila si o economie intr-o continua schimbare, Casa Paciotii  a rezistat intr-un Bucuresti in care multe alte branuri si-au inchis portile.

Datorita imbinarii stilului clasic, rafinamentulului italian, cu modernitatea si cu subscrierea ultimilor trenduri dar si cu reinterpretarea continua a simbolurilor iconice,  Cesare Paciotti si-a atras mereu o clientele fidela peste tot in lume.

M-am bucurat sa fiu alturi de Andreea Raicu, Andreea Esca, Patrizia Paglieri, Sonia Argint, Mirela Bucovicean, Adriana Chiper.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *