Serumul cu perle, un rasfat pentru piele


Iti place? Click aici sa ii dai share!


IMG_8957

Aseara am avut placerea sa particip, in calitate de speaker, la evenimentul de lansare a celui mai revolutionar produs Nivea: Q10 plus Serum Pearls.

Pentru ca produsul este unul “glamour” datorita ingredientilor activi incapsulati in perle, si evenimentul a fost pe masura – desfasurat intr-o locatie absolut splendida – Grand Continental Hotel proaspat refacut.

Multa lume frumoasa, presa, oameni de beauty.

86492_Q10_Serum_Pearls_Double_layer

Eu am vorbit despre produsul meu preferat de ingrijire, pe care il stiti deja : serumul!

Si am incercat de-a lungul timpului, mai exact, cam de 15 ani incoace, multe, foarte multe astfel de produse.

Desi am auzit discutii de genul “Am 30 de ani si nu am nevoie de serum” sau “Serumurile de folosesc de la 50 de ani in sus” sau “Serumul este pur si simplu un moft”, parerea mea este cu totul alta.

Tenul are varsta lui proprie, fara legatura cu varsta din buletin. El arata fix asa cum meritam : daca l-am ingrijit corect, cu produse potrivite, de calitate, daca nu l-am expus fara protectie la soare, daca ne-am hranit cum trebuie si am baut sufiecienta apa, daca nu am pierdut noptile, si nu am fumat … adica daca stilul nostru de viata este unul sanatos, atunci si tenul nostru va fi la fel : unul sanatos, cu aspect proaspat si tanar.

Din punctul meu de vedere, fiecare tip de ten, de orice varsta, isi poate gasi serumul potrivit : de hidratare, anti-oxidant, anti-poluare, pentru pete, energizant, anti-rid, de lifting si fermitate, cu ceramide, cu vitamine, si cate si mai cate.

Revenind la Nivea Q10 Plus Serum Pearls, acesta are la baza tehnologia perlelor ce incapsuleaza cea mai mare concentratie de coenzima Q10 din gama Nivea. Coenzima Q10 este proprie pielii si joca rolul de protectie impotriva radicalilor liberi, ofera luminozitate si previne aparitia ridurilor.

Pe langa aceasta, serumul contine acid hialuronic si creatina, substanta ce contribuie major la regenerarea celulara.

Textura este foarte lejera si rapid absorbita in piele, iar faptul ca ingredientii activi sunt eliberati in momentul dispersiei, face ca produsul sa fie mereu proaspat atunci cand este aplicat.

Nivea Q10 Plus Serum Pearls se va gasi si la noi incepand din 15 martie.

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

1 Comment

  1. Constanta
    01/03/2015 / 14:53

    Fetelor,va doresc sa aveti primavara in suflet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *