Parfumul insulelor Capri, acum si in Romania


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Incepand cu aceasta vara gasim in magazinele din Romania parfumul insulelor Capri, Carthusia, un brand italienesc clasic, apreciat si respectat, care promite sa distileze momente de neuitat.

Numita si Insula Viselor, Capri reprezinta un cadru paradisiac, un spatiu unic atemporal, unde peisajul salbatic se impleteste armonios cu vegetatia luxurianta si climatul temperat. Chintesenta acestei “La Dolce Vita” se reflecta in stilul de viata din Capri si in colectia de esente Carthusia, care pe langa miresmele deosebite, au intrinseca si o traditie veche de sute de ani.

Totul a inceput in 1380, cand – legenda spune – calugarul staret de la Manastirea Sfantului Giacomo a creat un aranjament din cele mai frumoase flori de pe insula, in cinstea reginei Giobanna d’Angio. Trei zile mai tarziu florile au fost aruncate, dar apa in care au fost pastrate a ramas patrunsa de o mireasma necunoscuta. Alchimistul insulei a detectat originile acestui miros drept “Garofilum silvestre caprese”, iar de atunci aceasta apa inmiresmata a ramas cunoscuta drept primul parfum din Capri.

Traditia inceputa de catre calugari in secolul al XIV lea a fost dusa mai departe de Carthusia i profumi di Capri, Parfumeria din Capri, care si-a pus amprenta asupra unor parfumuri desavarsite, facute din plante si fructe atent selectionate din Capri, de pe Monte Solaro.

Carthusia incanta printr-o colectie de opt parfumuri exclusiviste: Fiori di Capri, Mediterraneo, Ligea, Io Capri, Aria di Capri, Carthusia Uomo, Numero Uno si Via Camerelle.

Untitled

Eu am selectat pentru voi doua variante. Prima este 1681, un parfum cu personalitate, intens, atractiv, care te poarta in trecut. Este rezultatul unei imbinari armonioase intre bergamota, lavanda, piper negru si lemn de cedru, ingrediente pretioase, care concentreaza in parfumul lor esenta insulei.

Pret: 50 ml/ 320 Ron

Iar daca va doriti sa simtiti aroma specifica insulei Capri, atunci Aria de Capri este alegerea potrivita. Rezultat din combinatia perfecta intre mireasma placuta a lamailor, portocala, mimosa si piersica, parfumul va va invalui in esenta acestor taramuri idilice italienesti… si poate chiar o sa va inspire in alegerea unei destinatii de vacanta!

Pret: 50 ml/ 270 Ron

Articol redactat de Ana

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

1 Comment

  1. Doina
    07/08/2013 / 18:00

    Le-am vazut la Elysee, dar unde altundeva le mai putem gasi? M-ar interesa mai ales unde gasim produsele la preturile mentionate. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *