Noutati de la Elancyl: lupta anticelulita pe timpul noptii


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Pentru cele dintre noi care sunt atat de de ocupate incat nu au timp intr-o zi sa se ingrijeasca si de frumusetea corpului, a fost lansata o inovatie care lucreaza in timpul somnului pentru prevenirea celulitei si remodelarea corpului: ELANCYL CELLU SLIM NOAPTE.

Cellu Slim are in compozitie ingrediente combinate in mod inovativ, care promit sa lucreze sinergic pentru a oferi o actiune intensiva de remodelare pe parcursul noptii, dar si un rasfat al simturilor (plus rezultate demonstrate clinic dupa numai 14 zile – spun producatorii).

o12016-PannDYPTIQUE-Droit_CELLUSLIM.indd

Ingredientele „minune” care le ofera femeilor tot ceea ce au visat vreodata – remodelarea cu elan pe timp de noapte – sunt:

  • GP4P – este un furnizor de energie celulara, care stimuleaza metabolismul pe parcursul noptii, pentru a optimiza efectul de destocare al combinatiei unice Cecropia + Cafeina, si pentru a reduce aspectul celulitei.
  • Extractul de ramura de mar verde, care limiteaza stocarea celulitei si piperul Sichuan, pentru a reduce instalarea celulitei si  asigura o eficacitate de durata.
  • Extractul natural de iedera, care creste elasticitatea si fermitatea pielii, iar in timpul masajului sustine drenajul fiziologic, pentru a elibera tesuturile de fluidul in exces.
  • Uleiul de sofranel si de luminita noptii, ingredient care asigura hranirea pe parcursul noptii si  o piele fina la trezire.

Efectele cremei Cellu Slim pentru noapte pot fi optimizate prin intermediul unui masaj, ale carui tehnici specifice le puteti gasi in interiorul ambalajului, dar si printr-un stil de viata mai sanatos inainte de toate.

Elancyl Cellu Slim este acum o gama completa de produse ce include crema anticelulitica Cellu Slim Zi, Cellu Slim Noapte si Cellu Slim Abdomen Plat.

Producatorii promit subtiere si netezirea gropitelor dupa 14 nopti, efect imediat la trezire (o piele mai ferma, frumoasa, hranita), dar si pastrarea rezultatelor 4 saptamani dupa aplicare. Ne mai ramane doar sa incercam, sa vedem daca le dam dreptate sau nu:)

Produsele din gama pot fi gasite in magazine la urmatoarele preturi:

Elancyl Cellu Slim Zi 200ml – 128 lei
Elancyl Cellu Slim Noapte 250ml – 150 Lei
Elancyl Cellu Slim Abdomen Plat 150ml – 140 Lei

(Articol redactat de Ana)

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:
Share:

1 Comment

  1. Ancuta
    03/09/2014 / 01:30

    Eu l-am folisit timp de 14 seri consecutive si pot spune ca este foarte bun, pielea se vede mult mai întins? si tonifiata…In interiorul cutiei sunt si niste tehnici de masaj care se executa foarte usor acasa…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *