Am incercat … radiofrecventa tripolara


Iti place? Click aici sa ii dai share!


photo 2_576x768

photo 1_576x768Scriam mai de mult despre radiofrecventa, o procedura care mie mi s-a parut foarte eficienta pentru tonifierea pielii si pentru remodelarea conturului facial.

Intre timp, aparatura a evoluat, aducand noi imbunatatiri, cu rezultate si mai evidente, acestui tratament estetic total neinvaziv.

Dermul si hipodermul contin fibroblaste – celule care mentin structura pielii producand constant colagen nou. Pe masura ce inaintam in varsta, numarul fibroblastelor se reduce si metabolismul lor incetineste. In plus, reteaua de fibre de colagen existenta se degradeaza, cauzand riduri si “lasarea pielii”. Tenul matur pierde anual 1-2% din depozitele de colagen datorita degradarii fibrelor de colagen si a incetinirii metabolismului fibroblastelor.

Radiofrecventa tripolara este o tehnologie foarte avansata, care, aplicata in scopul reconturarii faciale si refacerii fermitatii pielii incalzeste tesuturile, cauzand contractia colagenului. Acest proces produce o imbunatatire imediata a aspectului pielii, prin refacerea fermitatii. Pe termen lung, incalzirea straturilor profunde ale pielii accelereaza metabolismul fibroblastelor pentru a favoriza producerea unor noi fibre de colagen. In acest fel, prin cresterea temperaturii la nivelul tesuturilor, se realizeaza in acelasi timp stimularea producerii de colagen nou si “intinderea”, refacerea celui existent.

Rezultatele se vad chiar de la prima sedinta, eu ajuns deja la a patra (la Del Mar Medical Spa)  si, dupa cum puteti vedea in foto, tenul meu arata foarte proaspat. Pielea devine tonica, cu textura fina si aspect bine defnit.

Procedura in sine consta in incalzirea in profunzime, cu ajutorului unui aplicator, a zonei vizate (fata, gat, dar poate fi si o alta zona “cu probleme”). Astfel, singura senzatie resimtita la nivelul pielii este una placuta, de caldura. Terapeuta urmareste permanent temperatura pielii (care nu trebuie sa depaseasca 42 de grade), manevrand aparatul in functie de acest lucru.

Se insista pe pometi si pe zona maxilarului, acolo unde se vad primele semne ale lipsei de fermitate.

Ca la orice astfel de tratament, pentru rezultate maxime, este nevoie de 6-8 sedinte, care se programeaza la interval de o saptamana. Tratamentul se poate relua dupa 6 luni de la “cura” anterioara iar intre timp, se recomanda o sedinta pe luna, de intretinere.

Sfatul meu este ca nu trebuie asteptat ca pielea sa isi piarda complet fermitatea, iar dupa varsta de 45 de ani, aceasta procedura – mic artificiu care activeaza propriul metabolism celular, este benefica si aduce imbunatatiri reale oricarui tip de ten.

 

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

5 Comments

 1. Kaia
  23/05/2014 / 11:14

  Buna Dana!
  Ajuta-ma, te rog, cu o informatie!
  Urmeaza ziua unei prietene si vrem sa-i facem un cadou” mai altfe”l si ne-am gandit la masajul Shirodhara. Recomanda-ne, te rog, cateva locatii in Bucuresti,in afara de Premier Spa!
  Multumesc!
  Pup!

 2. Dana Sota
  26/05/2014 / 09:18

  Buna Kaia, nu mai stiu daca pe lista lor de meniuri mai apare acest tip de masaj, dar spa-urile in care am incredere in Buc sunt : Eden Spa (zona Dorobanti), Centrul Shakti, Del Mar Medical Spa.

 3. Marioara
  26/05/2014 / 14:11

  Buna. Dana,vreau sa-ti spun ca ai un ten minunat, acum se vede rezultatul ingijirii pe care i l-ai acordat ,iar sprancenele au o forma foarte frumoasa,tot acolo te pensezi unde te face-ai si in trecut ? Vreau sa-mi recomanzi te rog cateva creme care ti-au placut mult pe timpul verii . Multumesc anticipat !

 4. Dana Sota
  28/05/2014 / 08:54

  Buna Marioara, multumesc! Nu mai merg la Alina la pensat, pastrez forma singura, acasa.Am scris la inceputul acestui an despre produsele de ingrijire care mi-au placut, te poti inpira de acolo. Pt vara aleg texturi f lejere, creme gel, sau sub f de lotiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *