CONSULTANTA DE BEAUTY

Fetelor, incepand din aceasta luna, m-am decis sa ofer un nou serviciu pe piata din Romania: consultanta personalizata de beauty. Voi face acest lucru in urma numeroaselor solicitari si intrebari pe care le primesc zi de zi aici pe site, dar nu numai, ci si pe facebook, in grupuri pe prieteni sau cunoastinte, mai peste tot pe unde merg.
Faptul ca sunteti atat de multe care, urmandu-mi sfaturile, ati reusit sa va echilibrati tenul, sa va gasiti rutina proprie de ingrijire, sa renuntati la produsele vechi in favoarea celor propuse de mine, sa va schimbati look-ul sau stilul de viata, mi-a dat curaj sa fac acest pas.

Dupa cum stiti, sunt o perfectionista, sfaturile date on-line, fara a cunoaste mai nimic din trecutul persoanei respective, fara a-i vedea tenul sau problemele despre care mi se povesteste, ma limiteaza foarte mult in a da raspunsurile corecte si cele mai potrivite. O consiliere de calitate si adevarata se face fata in fata cu clientul, in urma unor discutii detaliate si analize ale problemelor pe care fiecare doreste sa le rezolve. Concret, iata ce inseamna acest tip de consultanta:
– consiliere specializata legata de rutina zilnica de ingrijire si recomandare de produse, in urma dosarului intocmit la consultatie, specifice tipului de ten, problemelor personale, disponibilitatii financiare etc
– consiliere proceduri, tratamente corporale
– consiliere proceduri estetice noninvazive – botox, fillere, peelinguri, trat. injectabile homeopate – cu recomandari si trimitere la specialisti
– consiliere schimbare de look (hair style, cosmetica, pensat/aranjat sprancene) – cu trimitere la specialisti
– consiliere produse de machiaj si aplicarea lor la nivelul de baza
– consiliere stil de viata, sanatate

Sunt inconjurata de specialisti in fiecare domeniu pe multi dintre ei ii cunoasteti personal deja, deoarece ati fost la saloanele/cabinetele lor si am incredere totala in performantele lor profesionale.

Voi raspunde in continuare tuturor celor care imi cer sfatul aici pe site, dar cine doreste mai mult de-atat, cine vrea cu adevarat o consiliere corecta si personalizata, poate veni la mine la cabinet.

 

Revin curand cu noul numar de telefon si adresa!