Categories
"Nature gives you the face you have at 20. Life shapes the face you have at 30. But at 50, you get the face you deserve." - Coco Chanel
We are in Social
06 May
2009
Evenimente/Lansari
116 Views

Lansare CARON


Iti place? Click aici sa ii dai share!

Paris, Londra, New York … oriunde in lume celebritatile isi doresc sa isi creeze propria identitate prin folosirea parfumurilor din fantanile CARON. Cu o traditie de peste 100 de ani in lumea parfumurilor, CARON reinvie spiritul HAUTE PARFUMERIE si la Bucuresti prin esentele din fantanile CRISTAL BACCARAT.

Imi aduc aminte de pudrele Caron, celebre in toata lumea prin finetea si parfumul lor special…Adulmecam mirosul lor de cate ori intram in dormitorul mamei, as putea sa spun ca am crescut cu ele, langa ele…Pe atunci nici nu stiam ca exista alta pudra..doar CARON…
Si imi mai aduc aminte cand primeam telefoane de la prietenele mamei, ca au “bagat” Caron la Eva….era o adevarata isterie, si le cumparam oricum, chiar daca nu gaseseam nuanta potrivita!
Lansarea oficiala va avea loc saptamana viitoare, deci nu pot sa spun decat “Bine ai revenit, CARON ” la Beautik Haute Parfumerie, alaturi de parfumurile ce poarta aceeasi semnatura.

Caron

Caron


Iti place? Click aici sa ii dai share!
9 Comments:

Leave a ReplyComentarii recente

Dana Sota
2015-03-30 09:45:26
Buna Constanta, nu am incercat si nici nu am nici un fel de feedback despre acest brand....
Dana Sota
2015-03-30 09:38:43
Buna Leo, nu m-am gandit la varianta skype, sincer. Procesul consultatiei este putin mai complex, st...
Dana Sota
2015-03-30 09:34:29
Buna Leo, da, asa se intampla, legea atractiei chiar functioneaza! Din pacate nu stiu, nici pe cel d...

Articole apreciate

Cum sa alegi fondul de ten?
05 April 2012
Evenimente/Lansari
Cum sa alegi fondul de ten?
De cand am inceput sa ofer consultatii si sa stau fata in fata cu cititoarele, sa le aflu nemultumirile, temerile, problemele, am constatat la majoritatea doua teme de interes : rutina zilnica de ingrijire (plus tratamente specifice) si alegerea fondului de ten. Am intalnit chiar persoane convinse ca au ales si folosit corect fondul de ten, cand de fapt se vedea cu ochiul liber ca nuanta nu este cea potrivita.
Culorile toamnei (1)
16 September 2009
Evenimente/Lansari
Culorile toamnei (1)
Se pare ca make-up artistii au ales pentru machiajul ochilor in acesta toamna GRIUL... Culoarea vedeta trebuie sa fie neaparat mata, nicidecum stralucitoare (in general culorile metalice sunt reci) iar argintiul este futuristic si nu se potriveste pentru un machiaj de zi.
Ritualul MIRESEI
08 September 2009
Evenimente/Lansari
Ritualul MIRESEI
Asist de cateva luni bune la pregatirea unei nunti; lucru care la inceput e un motiv de bucurie, poate deveni foarte repede un motiv de mare stres (mai ales daca tii ca totul sa "treaca prin mana ta"). Tinerii miri ajung in pragul evenimentului cu nervii la pamant, obositi, frustrati, nervosi, impovarati de grijile si problemele aferente..

Cautari frecvente

Prietenii mei