La Mer Revitalizing Hydrating Serum


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Dragile mele, am vesti! Si bune, nu oricum :))) !

Un nou produs a intrat de curand in familia La Mer, din ce in ce mai numeroasa! Este vorba despre un serum de fata, un serum care m-a cucerit imediat ce l-am incercat: Revitalizing Hydrating Serum!

Cam in urma cu 10 zile, am fost invitata la o lansare super-intima, cu putini bloggeri, influenceri, beauty editori si redactori sefi alesi pe spraceana… Nici nu ar fi avut cum sa fie altfel, pentru ca La Mer este un brand de nisa…pentru cunoscatori.

Vedeta – acest Serum pentru hidratare intensa dar si pentru revitalizare.

Dupa cum bine stim, atunci cand nivelul de hidratare scade, tenul isi pierde din stralucirea naturala iar liniile fine si ridurile sunt mai vizibile- cred ca fiecare din noi am vazut, la un moment dat, ce inseamna o piele deshidratata.

Despre povestea La Mer am mai scris, asa ca ma voi concentra asupra acestui nou produs lansat!

Beneficiile noului serum La Mer

  • Hidratare rapida

Datorita ingredientelor naturale marine extrase din algele verzi, rosii si brune, cu proprietati extraordinare de revitalizare si hidratare, serumul patrunde rapid in piele si ii da un refresh.

  • Activarea tineretii

Este suficienta doar o picatura din miraculosul Miracle Broth™, acel amestec puternic de ingrediente marine, esenta care se regaseste in orice produs La Mer, pentru ca acest serum sa aiba efecte de umidificare instanta.

Mixul bogat de ingrediente nutritive se transforma timp de trei – patru luni, in timpul procesului de bio-fermentatie, intr-o sursa de energie care actioneaza ca un catalizator puternic pentru regenerarea pielii, acesta fiind, de allfel, secretul tuturor produsleor La Mer. In plus, ingredientele au si un puternic rol antioxidant, care protejeaza tenul de factorii externi.

  • Stralucire si vitalitate

Un ten hidratat este un ten sanatos, iar datorita ingredientelor active cu proprietati de reparare si reenergizare din acest serum, pielea isi recapata stralucirea si supletea, elasticitatea.

  • Moment de Rasfat

Textura serului este atat de fina iar mirosul atat de placut si natural, incat fiecare aplicare devine un ritual de welness, un adevarat rasfat.

Serumul se poate introduce in rutina zilnica de ingrijire, si se aplica dupa lotiunea tonica si inainte de crema de ingrijire, atat dimineata cat si seara.

Mie imi place sa il folosesc chiar si in timpul zilei, daca nu port make-up, pentru ca imi simt pielea foarte proaspata imediat dupa aplicare, si recunosc, nu utilizez mereu crema dupa … dimineata doar serumul imi este suficient.

Daca nu ati citit, va recomand si Secretele La Mer 

Your Beauty Is Your Lifestyle!

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

7 Comments

  1. Alina
    21/02/2017 / 22:16

    Buna Dana,in ce magazine se gasesc produsele La Mer,eu sunt din Craiova si in Sephora nu le-am gasit.As vrea sa te mai intreb ceva ce am vazut la emisiunea Albertinei pe TVR 1,luni dimineata.S-a vorbit despre liftingul non chirurgical facut cu ultrasunete si spunea ca rezultatele sunt mai bune decat cele cu acid hialuronic.Tu stii daca la d-na doctor Oana Spanu sau la Bella Medica se face asa ceva si daca da tu la cine imi recomanzi.Multumesc

  2. Dana Sota
    22/02/2017 / 10:42

    Buna Alina, prod. La Mer se gasesc deocamdata doar in Sephora Baneasa. Procedeul despre care vorbea Albertina se face la Sihlouette, se cheama Ultraformer III. Da, rezultatele sunt mai bune, cu aspect mult mai natural. Voi incerca si eu sa vad exact despre ce e vorba.La Bella iti recomand PRP (terpia vampir, cu rezultate f bune pt textura pielii si regenerare celulara)

  3. Ioana
    22/02/2017 / 16:35

    Buna Dana,
    Ai incercat produsele SK II si daca da poti sa imi spui parerea ta ?
    multumesc

  4. Dana Sota
    22/02/2017 / 18:23

    Buna Ioana, da le-am incercat acum cativa ani si mi-au placut mult.

  5. Alina
    22/02/2017 / 18:58

    Multumesc Dana!Te pup

  6. Iova Claudia
    07/03/2017 / 12:46

    Dana, scuze , ca intreb aici.Implinesc in curand 40 si eu. As vrea sa te intreb, ce impresie ti-a lasat ultraformer 3, de la Silhouette?Merita sau ma indrept spre alte proceduri? Merci mult.

  7. Dana Sota
    09/03/2017 / 12:30

    Buna Claudia, am fost doar la eveniment dar nu am apucat sa il incerc, pentru ca eram fix inainte de vacanta si nu am vrut sa supun pielea nici unui tratament. Revin cu info imediat ce il incerc. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *